— Kotaravintolat, sauna ja palju —

Meiltä löytyy kaksi kaunista ja lämmintä kotaa lounasta ja päivällistä sekä juhlia varten. Toista kutsumme Poropihan kodaksi ja se sijaitsee ihan Saariselän keskustan tuntumassa. Toinen, Taimenjärven kota, sijaitsee hieman kauempana mutta kuitenkin Saariselän läheisyydessä. Kotaravintolat ovat tilauksesta avoinna ja käytössänne vain teidän ryhmällenne.

Poropihalle matka taittuu joko moottorikelkalla, autolla tai vaikka kävellen. Talvisin Poropihalla sinua tervehtii porot aitauksestaan saapuessasi paikalle. Mikäli haluaisitte tavata joulupukin ja vierailla hänen pienessä mökissään, senkin voimme järjestää.

Taimenjärvellä pääset nauttimaan aarnimetsän suojassa Lapin elämyksistä. Talvella tarjoamme järvellä pikkimistä, kesällä heittokalastamista. Tai haluaisitko kokeilla metsäjoogaa? Talvella Taimenjärvelle matka taittuu moottorikelkalla, hiihtäen tai autolla, kesällä maastopyörillä, patikoiden tai autolla. Taimenjärvellä käytössä on myös erämaasauna ja palju, iltanne voisi kruunata tunnelmallinen joiku-esitys!

Menuesimerkki:

- "lappitapakset" eli herkullisia paikallisia makuja alkuruokana

- paistettua rautua lempeän yrttisen voikastikkeen kera

- juustokakku lasissa pohjoisen marjojen kera

Ruoka-allergiat ja erilaiset ruokavaliot huomioimme aina etukäteisilmoituksesta! 

Allaolevasta linkistä pääset tututstumaan kotaan ja saunaan!