Lapin Luontolomat Oy


 

Lapin Luontolomat Oy on yksi Saariselän vanhimpia yrityksiä, omaamme pitkän kokemuksen ja ammattitaidon retkien järjestämisestä lapin luonnossa. Tarjoamme niin yrityksille kuin yksityisillekkin lapin eksotiikka ympäri vuoden.

 

Toimintamme alkoi jo vuonna 1982 kun Teuvo ja Tuula Katajamaa perustivat hiihtovälinevuokraamon Saariselälle. Luonnossa liikkuminen ja retkien järjestäminen oli jo pitkään kuulunut Teuvon elämään, sillä hän oli jo tuolloin pitkänlinjan kokenut eräopas. Joten pian yrityksen toimenkuvaan tulivat erilaiset retket lapin luonnossa hiihtäen, patikoiden ja moottorikelkkaillen. Myöhemmin toiminta laajeni entisestään lapin kultaisiin jokiin koskenlaskun merkeissä.

kelkka6.jpg

 

 

Nykypäivänä toimimme edelleen perheyrityspohjalta. Toimintamme kattaa edellä mainittujen lisäksi mm. kalastus- ja veneretket Inarijärvelle, tilausliikennepalvelun ja välinevuokrauksen kesän ja talven tarpeisiin.

 

 

Meille tärkeitä asioita ovat:

 

- asiakaslähtöisyys

 

- turvallisuus

 

- palvelun korkea laatu

 

  
joki2.JPG

 

 

Haluamme että asiakkaamme saavat haluamansa kokemuksen Lapin luonnosta turvallisesti. Turvallisuuteen olemme panostaneet erityisesti, kaikki oppaamme ovat koulutettuja ja pitkän kokemuksen omaavia. Lisäksi pyrimme siihen että oppaillamme on mahdollisimman hyvä paikallistuntemus Saariselän ja pohjoisen Lapin luonnosta. Kaikilla koskenlaskuoppaallamme on koskenlaskuveneenkuljettajan pätevyys, lisäksi yrityksemme on sertifioitu koskenlaskuyritys Suomessa.

 

Asiakaslähtöisyyttä ja palvelun laatua pyrimme pitämään kokoajan yllä toimimalla joustavasti asiakkaamme toiveiden mukaan. Laadimme toivomusten mukaisen ohjelman yrityksen kuin yrityksen asiakkaille, oman henkilöstön koulutukseen, kokouksiin, vapaa-aikaan tai lomanviettoon ympärivuoden. Panostamme myös kaluston laatuun kuten esimerkiksi moottorikelkkoihin ja hiihtovälineisiin uusimalla niitä säännöllisesti.

 
talvi12.jpg

 

 

 

Tervetuloa kokemaan unohtumattomia elämyksiä kanssamme Lapin ainutlaatuisessa luonnossa. Tapaammehan Saariselällä...MOOTTORIKELKKASAFARIT

Lähde mukaan moottorikelkkasafareillemme Saariselän tuntureilleetu_pieni2.jpg, matkan varrella voimme nauttia lounaan erämaakodassa tai kokea pilkkikalastuksen viehätyksen. Safarit myös Norjaan ja Venäjälle, vaikka suoraan lentokentältä.

KOSKENLASKU

Koe Pohjoislapin erämaajokien tunnelma kanootilla tai kumiveKoe jokiseikkailu erämaajoellaneellä. Jokivaihtoehtoja useita leppoinen tankajoki tai legendaarinen Ivalojoki kultaisine koskineen. Meiltä löytyy myös suihkuturbiinilla varustetut kumiveneet.

TILAUSLIIKENNE

Tilausajot 16 henkilön pikkubusseilla. Lentokenttäkuljetukset ja

retket esimerkiksi Norjaan tai venäjälle. Jyrkin kuva3.1.JPG

Varaukset ja tiedustelut numerosta 050-3302000 tai sähköpostilla luonto.loma@saariselka.fi