KanoottiretketBUSINESS-MELONTA IVALOJOELLA

Retkemme sopii erityisesti yritysten vieraille ja henkilökunnalle. Tarjoamme kultaisien koskien kuohuja, kultahistoriaa ja tätäpäivää erämaisella joella. Retki alkaa kuljetuksella Kutturan saamelaiskylän kupeeseen, jossa odottaa kanootit varusteineen.

Matkalla kohti Ivalonjoen Kultalaa kahvistelemme ja pysähdymme kuuntelemaan kuuluisan luonnon muokkaaman "Saarnakönkään" mahtia. Majapaikassa nautimme herkullisen illallisen porosta tai lohesta. Halukkaat voivat viettää iltaa kalastellen ja tutkien Kultalan Kruununstationin ympäröivää museoaluetta, joka on kuuluisa yli 100-vuotisesta kultahistoriasta. Vanhat tarinat takaavat kulta-ajan tunnelman.

Aamiaisen jälkeen matkamme jatkuu kohti Ritakosken kultalaa, jonka kentässä nautimme lounaan. Matkamme jatkuu leppoisasti meloen kohti Tolosta, jossa odottaa huurteinen palkintona ikimuistoisesta retkestä. Kuljetus on järjestetty kohti hotellia, saunaa tai kylpylää. Retken aikana on mahdollisuus kokeilla kullanhuuhdontaa.

Retken kesto: 2 päivää. Minimi 4 henkilöä.

 

joki8.JPG

 

YÖTTÖMÄN YÖN SURVIVAL IVALOJOELLA
Yön yli kestävä retki, kanooteilla melontaa opetuksen kera, koskia, visaisia pulmia. Varustus ja muonitus meiltä.
Retken kesto: n. 16 tuntiaKANOOTTIRETKI LÄHIJOELLE PÄIVÄRETKET:
Oppaan johdolla täysin varustelluilla kanooteilla kohtuullisen helpoille kanoottijoille. Retkieväät avotulilla. Min. 3 hlöä.
Luttojoki:n. 6-8 tuntia.                                           
Suomujoki (Aittajärvi-Rajajooseppi): n. 8-10 tuntia.   
Tankajoki/Tolosjoki: 5 tuntia,                                   

 

 

OMATOIMISET RETKET:
Melontaretki helpolle Tankajoelle kanootilla. Sis. tarvittavat kuljetukset sekä täysin varustellun kanootin. Retken kesto noin 4-5 tuntia. Minimi. 2 henkilöä

 

 

MUITA MELONT KOHTEITA
Esim. Näätämö-, Kaamas- ja Luttojoki Venäjän puolella

 

joki43.jpg

 

Ellei tästä löytynyt mieleistäsi ohjelmaa niin ota yhteyttä. Räätälöidään teille sopiva ohjelma.

 

Retkiin sisältyy asianmukaiset koskenlasku varusteet (vedenpitävät pakkaus pussit/tynnyrit, pelastusliivit, melat ja kypärät), koskenlaskuveneen kuljettaja- ja turvallisuuskurssin suorittaneen oppaan palvelu, vakuutukset, kuljetukset lähtöpaikkoihin ja nouto takaisin. Minimi retkille 3 hlöä, ellei toisin mainita.

 

Yrityksellemme on myönnetty Suomen melonta- ja koskenlaskuyrittäjien koskenlaskusertifikaatti sekä valittu vuoden 2003 koskenlaskuyrittäjäksi Suomessa.

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ohjelmat voimassa kesäkauden 2018.MOOTTORIKELKKASAFARIT

Lähde mukaan moottorikelkkasafareillemme Saariselän tuntureilleetu_pieni2.jpg, matkan varrella voimme nauttia lounaan erämaakodassa tai kokea pilkkikalastuksen viehätyksen. Safarit myös Norjaan ja Venäjälle, vaikka suoraan lentokentältä.

KOSKENLASKU

Koe Pohjoislapin erämaajokien tunnelma kanootilla tai kumiveKoe jokiseikkailu erämaajoellaneellä. Jokivaihtoehtoja useita leppoinen tankajoki tai legendaarinen Ivalojoki kultaisine koskineen. Meiltä löytyy myös suihkuturbiinilla varustetut kumiveneet.

TILAUSLIIKENNE

Tilausajot 16 henkilön pikkubusseilla. LentokenttäJyrkin kuva3.1.JPGkuljetukset ja retket esimerkiksi Norjaan tai venäjälle. Varaukset ja tiedustelut numerosta 050-3302000 tai sähköpostilla luonto.loma@saariselka.fi