Kelkkasafarit Norjaan ja VenäjälleJÄÄMERENSAFARI

Tarjoamme sinulle ja parhaille vieraillesi unohtumattomia elämyksiä, satoja kilometrejä Ylä-Lapin ja Norjan upeissa ja jylhissä tuntureissa, kokeneen ja turvallisen oppaan seurassa. Ajajalta odotamme kohtuullista peruskuntoa ja suosittelemme ajokokemusta.

1 pvä: LuontoLoman toimipaikassa tutustumme reittiin kartalta. Varustaudumme lämpimästi ja lähdemme safarille Sevettijärveä kohti, jossa saunomme, ruokailemme ja yövymme. Ajomatka n.180 km.
2 pvä: Aamiaisen jälkeen matkamme jatkuu Näätämön ja Norjan Neidenin upeiden tuntureiden kautta Jäämeren rannalle, avoimen veden ääreen. Palaamme takaisin Neideniin jossa sauna, illallinen ja yöpyminen. Ajomatka n. 150 km.
3 pvä: Aamiaisen jälkeen palaamme Suomeen ja Saariselälle. Ajomatka n. 230 km.

 

Retken kesto: 3 päivää, 2 yötä, 560 km.

 

kelkka7.jpg

AVOIMET LÄHDÖT JÄÄMERELLE 2018:     

 

12.-14.3.2018 TÄYNNÄ!

  

 

 

Kysy lisätietoja tai ilmoittaudu mukaan toimistostamme, puh: 016-668706 tai luonto.loma@saariselka.fi


Avoimen lähdön safareille voit ilmoittautua vaikka yksin, retki toteutuu mikäli ilmoittautuneita on vähintään kolme henkilöä.
(Voit myös lähteä omalla kelkalla mukaan, kysy hintaa.)

 

kelkka14.JPG


 

VALLOITA 3 VALTAKUNNAN ITÄINEN RAJAPAALU

Tasokkailla moottorikelkoilla matkaamme Saariselältä lumisten tuntureiden yli, metsien kautta suuren Inarinjärven rannoille kohteenamme Venäjän, Norjan ja Suomen yhteinen rajapaalu, jossa kello kulkee kolmea eri aikaa.

Yövymme tunnelmallisessa erämaahotellissa Inarinjärven rannalla, jossa nautimme paikallisista raaka-aineista tehdyn herkullisen illallisen. Paluu kelkoilla Saariselälle. Ajomatkaa yhteensä noin 250km.

Retken kesto: 2 päivää, 1 yö

 

kelkka6.jpg


 

VENÄJÄN ERÄMAAHAN PILKILLE

Kolmen päivän erämaaseikkailu moottorikelkoilla.
Saariselältä matkaamme Raja-Joosepin rajanylityspaikalle ja olemme valmiina rajamuodollisuuksien jälkeen Venäjän erämaiden tarjoamaan seikkailuun. Nautimme retkilounaan kelkkailun lomassa ja jatkamme matkaa Lovnojärven majalle, jonne majoitumme. Saunomme ja nautimme päivällisen. Matkaa rajalta majalle on noin 40 km.

Aamu alkaa aamiaisella ja ryntäyksellä pilkille. Kalastukseen on varattu koko päivä. Lounas nautitaan avotulilla ja päivällinen majalla. Päivän paras kalojen narraaja palkitaan majalla illan hämärtäessä.

Aamiaisen jälkeen valmistelemme kotimatkalle lähtöä. Kelkkailun lomassa nautimme maastolounaan. Ylitämme rajan ja jatkamme matkaa takaisin sivistyksen pariin Saariselälle.

Retken kesto: 3 päivää 2 yötä

 

kelkka10.JPG


 

Ellei tästä löytynyt mieleistäsi ohjelmaa niin ota yhteyttä. Räätälöidään teille sopiva ohjelma.

 

Retkiin sisältyy asianmukaiset lämpöiset varusteet, ammattitaitoinen opas, vakuutukset, polttoaineet ja ajoluvat. Minimi retkille 4 hlöä, ellei toisin mainita. Omavastuu kolaritapauksessa kelkkailussa 700€.

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ohjelmat voimassa talvikauden 2017-2018, lumivaraus.MOOTTORIKELKKASAFARIT

Lähde mukaan moottorikelkkasafareillemme Saariselän tuntureilleetu_pieni2.jpg, matkan varrella voimme nauttia lounaan erämaakodassa tai kokea pilkkikalastuksen viehätyksen. Safarit myös Norjaan ja Venäjälle, vaikka suoraan lentokentältä.

KOSKENLASKU

Koe Pohjoislapin erämaajokien tunnelma kanootilla tai kumiveKoe jokiseikkailu erämaajoellaneellä. Jokivaihtoehtoja useita leppoinen tankajoki tai legendaarinen Ivalojoki kultaisine koskineen. Meiltä löytyy myös suihkuturbiinilla varustetut kumiveneet.

TILAUSLIIKENNE

Tilausajot 16 henkilön pikkubusseilla. LentokenttäJyrkin kuva3.1.JPGkuljetukset ja retket esimerkiksi Norjaan tai venäjälle. Varaukset ja tiedustelut numerosta 050-3302000 tai sähköpostilla luonto.loma@saariselka.fi