Kesän 2018 tapahtumia ja erikoisretkiä

 

 

 

 

 

 

 

 

30.6. PERINTEINEN KUMILAUTTARETKI IVALOJOELLA


Päiväretki kumilautalla Kutturasta Toloseen. Matkan aikana tutustutaan kultaiseen erämaajokeen ja sen upeisiin maisemiin ja kultahistoriaan melonnan jännitystä unohtamatta. 

Kesto 12-14h, hinta 100€/hlö sis. oppaan palvelut, kuljetukset Saariselältä, melontavarusteet ja eväät.

 

 

26.7. INARIVIIKKOJEN TAPAHTUMA: JUUTUANJOEN KOSKENLASKU INARISSA

 

Laskemme kumilautoilla Solojärveltä Jäniskosken niskalle.

Retken kesto n. 3 tuntia.

Hinta 65€/hlö, sis. melontavarusteet ja koskenlaskuoppaan palvelut.

Hinta 100€/hlö, sis. myös kuljetukset Saariselältä.

 

 

 

 

 

 

 


 

joki33.jpg

MÖKKI INARIJÄRVELLÄ

 

 

Vuokraamme kesällä 2018 heinä- ja elokuussa mökkiä Inarijärven saaresta kalaisten vesien ääreltä. Inarijärvi on Suomen toiseksi suurin järvi ja kalasaalis yleensä koostuu taimesta, nieriästä, harmaanieriästä, muikusta ja siiasta.

 

Mökissä tilaa kuudelle henkilölle. Mökki lämpiää puukamiinalla ja lisäksi löytyvät myös valurautatakka, kaasuliesi ja -jääkaappi. Pihassa hyvät löylyt omaava sauna. Rannassa on kunnon laituri, johon pääsee isommallakin veneellä. Rannassa myös soutuvene mökkiläisten käyttöön. Veskoniemestä matkaa saareen tulee noin 10 kilometriä. Kauttamme hoituvat myös kuljetukset saareen, joten omaa venettä ei tarvitse olla mikäli saareen haluaa lomailemaan. Mökki on myös oivallinen paikka melontaporukoille yöpymispaikaksi!

 

Mökin saa vuokrattua omatoimiretkelle, joko viikoksi tai vaikka vain yöksikin, tai kauttamme järjestyy myös opastettu kalastusretki, johon kuuluu vene, opas/kippari sekä vetouisteluvälineistö! Kysy tarjous!

 


 

Veneretki Inarijärvellä

13.-14.8. KULTAKUUMEEN TARTUNTA

 

Kumilauttaretki Kutturasta Toloseen Ivalojokea pitkin. Matkan aikana tutustutaan Ivalojoen värikkääseen kultahistoriaan ja yövytään Ivalojoen Kruunun stationilla joko teltassa tai tuvassa.

Retken kesto 2 päivää ja 1 yö.

Hinta: 280€/hlö, sis. oppaan palvelut, melontavarusteet, majoituksen, ateriat ja kuljetukset.

Kullanhuuhdontaa Saariselällä

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset luonto.loma@saariselka.fi tai puhelimitse (016-668706).

 

Retkiin sisältyy asianmukaiset koskenlaskuvarusteet (vedenpitävät pakkaus pussit/tynnyrit, pelastusliivit, melat ja kypärät), koskenlaskuveneen kuljettaja- ja turvallisuuskurssin suorittaneen oppaan palvelu, vakuutukset.

 

Yrityksellemme on myönnetty Suomen melonta- ja koskenlaskuyrittäjien koskenlaskusertifikaatti sekä valittu vuoden 2003 koskenlaskuyrittäjäksi Suomessa.

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ohjelmat voimassa kesäkauden 2018.KOSKENLASKU

Koe Pohjoislapin erämaajokien tunnelma kanootilla tai kumiveKumilauttaseikkailu Ivalojoellaneellä. Jokivaihtoehtoja useita leppoinen tankajoki tai legendaarinen Ivalojoki kultaisine koskineen. Meiltä löytyy myös suihkuturbiinilla varustetut kumiveneet.

MOOTTORIKELKKASAFARIT

Lähde mukaan moottorikelkkasafareillemme Saariselän tuntureilleMoottorikelkkasafarit Saariselällä, matkan varrella voimme nauttia lounaan erämaakodassa tai kokea pilkkikalastuksen viehätyksen. Safarit myös Norjaan ja Venäjälle, vaikka suoraan lentokentältä.

TILAUSLIIKENNE

Tilausajot 16 henkilön pikkubusseilla. LentokenttäJyrkin kuva3.1.JPGkuljetukset ja retket esimerkiksi Norjaan tai venäjälle. Varaukset ja tiedustelut numerosta 050-3302000 tai sähköpostilla luonto.loma@saariselka.fi